Centerleder LOOP fitness Brande - Deltid 15-20 timer/uge

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Selvstændig og serviceminded centerleder til LOOP Fitness i Brande

Vi søger en daglig leder på ca. 15 timer ugentligt til LOOP Fitness i Brande.

Stillingen er for dig som motiveres af at yde god service og skabe gode oplevelser for medlemmerne.

Det vil være dit ansvar, at både eksisterende og potentielle medlemmerne oplever et højt niveau af service, nærvær og professionalisme i forbindelse med deres træning og deres kontakt med centret.

Dine primære opgaver vil være:

  • Afholde prøvetimer og vejlede medlemmer i deres træning
  • Yde god service i kontakten med medlemmer og potentielle medlemmer i centret eller via mail, telefon eller Facebook
  • Branding af centret via Facebook samt planlægning og afholdelse af aktiviteter målrettet både eksisterende og nye medlemmer
  • Sørge for at centret fremstår pænt, rent og ryddeligt til enhver tid
  • Holde møder og planlægge markedsføring i samråd driftschefen.

Vi forventer ikke nødvendigvis, at du har erfaring fra branchen. Vi skal nok sørge for at klæde dig på til jobbet. Hvis du ikke allerede har en fitnessinstruktøruddannelse, forventes du at gennemføre en sådan i forbindelse med din opstart i jobbet.

Stillingen kræver, at du agerer selvstændigt, har en vis modenhed og er bevidst om dit ansvar som centrets primære ansigt udadtil. I LOOP Fitness skal mennesker af alle aldre, typer og motivationer kunne få en god oplevelse med deres træning og føle sig velkomne og godt tilpas.

Det er en klar fordel, hvis du har erfaring fra jobs, hvor salg og god service er i højsædet – og at du kan lide og er god til den del af jobbet. Samtidig er det en en fordel at du har kendskab til personaleledelse, men ikke en forudsætning. Du skal have flair for IT, da du skal kunne håndtere administration af medlemskaber og booking af tider i vores IT-system.

Hvis du har tilknytning til og/eller har et netværk i lokalområdet - enten via dit tidligere eller nuværende job, eller som ildsjæl i foreningslivet vil det også være en fordel.

Til gengæld for alt det, du kommer med, kan vi tilbyde dig et job i en spændende og anderledes fitnesskæde i vækst. Du vil få en høj grad af frihed til at sætte dit præg på centret og centrets aktiviteter inden for de rammer, som LOOP konceptet tilbyder.

LOOP-medlemmer er livsglade og loyale, og det giver en herlig atmosfære i centret og masser af sjove og spændende udfordringer. Stillingen er på deltid med et forventet timeantal på +/-15 timer om ugen med tiltrædelse hurtigst muligt. Er ovenstående profil bare lige dig, så send din ansøgning til svend@dreams.nu

Ansøgningsfristen er hurtigst muligt og ansøgninger vil blive behandlet løbende. Vil du vide mere om jobbet og LOOP Fitness er du velkommen til at sende en mail på svend@dreams.nu

LOOP er et unikt træningskoncept, der sikrer en velafbalanceret træning af hele kroppen på kun 24 minutter– både fysik og kondition. Træningen bygger på de anerkendte principper i cirkeltræning og giver gode resultater i en gennemtænkt kombination og variation af udvalgte øvelser på nøje udvalgte fitnessmaskiner

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ikast-Brande Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (10-20 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Fitness Galaxy ApS, Toldboden, 8800 Viborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6049477

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet