Clever har åbnet ny lynladestation i Brande

Den nye lynladestation på Vestergårdsvej 5 i Brande set oppefra (PR-foto: Clever)
dato

Clever har i dag åbnet sin nye lynladestation på Vestergårdsvej 5 i Brande, hvor 12 elbiler nu har mulighed for at lynlade samtidigt.

Der godt nyt, hvis du bor i nærheden af eller lægger vejen forbi Brande i elbil. Onsdag åbnede Danmarks største ladeoperatør, Clever, nemlig de første offentlige lynladere i Brande. 

På den nye lynladestation på Vestergårdsvej 5, der er konstrueret i et prisvindende design med bæredygtigt træ, har 12 elbiler mulighed for at lade og få 300 kilometers rækkevidde på batteriet på bare 30 minutter. Det bliver dermed nemmere for både besøgende og lokale i Ikast-Brande-området at lade elbilen lynhurtigt op. 

Hos Clever glæder man sig over, at der nu er kommet flere gode lademuligheder i Midtjylland. 

"Med flere og flere elbiler på vejene øges behovet for flere gode lademuligheder. Her i området har der længe været stor efterspørgsel på lynlademuligheder, så vi er glade for, at vi nu har åbnet de første offentlige lynladere i Brande. Det er med til at sikre, at det bliver endnu nemmere og mere attraktivt at være elbilist i området," siger Casper Kirketerp-Møller, CEO hos Clever. 

Den nye station markerer samtidig, at Clever, der er ejet af Andel og NRGi, nu har rundet 20 lynladestationer i Danmark. 

"Vi arbejder for, at det skal være nemt og bekvemt at være elbilist. I det arbejde er det helt afgørende, at der er lettilgængelige lademuligheder lige netop dér, hvor folk færdes til daglig. Nu har vi rundet 20 lynladestationer fordelt over hele landet – og der kommer løbende flere til. Snart åbner vi også en ny lynladestation i Billund, så der er virkelig fart på udvidelsen af Danmarks største ladenetværk," siger Casper Kirketerp-Møller. 

Kilde: Clever
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.