Medarbejder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Stillingsopslag. Medarbejder til Børnehuset

 

Børnehuset, er en børnehave normeret til 80 børn, med fokus på musik, kreativitet og natur. Vi arbejder i 8 ugers moduler med fokus på det enkelte barns behov, og tilrettelægger hverdagen ud fra barnet/børnegruppens aktuelle behov. Vi er ikke opdelt i faste stuer eller grupper, men hvert barn får mulighed for at indgå i de fællesskaber, hvor det lykkes allerbedst. 

Fra 1. februar 2024, søger vi en ny kollega, til at være med til at integrere nyopstartet vuggestue, ind i eksisterende børnehave eller integrere eksisterende børnehave ind i ny opstartet vuggestue. For os er det vigtigt at vi løfter i flok, og at vi sammen skaber den gode fuld integrerede institution fra 0-6 år. 

 

Vi er en del af Brande Børnehaverne, som består af 3 huse, på 3 forskellige matrikler i Brande by. Idrætsbørnehaven Tumlehøj, Natur og udelivs Børnehaven på Blichersvej, og Børnehuset med fokus på natur, musik og kreativitet. Brande Børnehaverne har fælles ledelse ved Helle Gregersen, og en teamleder i hvert hus. Der er et tæt samarbejde, husene i mellem, så alle ansatte vil blive dine kollegaer, og gode sparringspartnere. Vi arbejder ud fra, at alle ikke kan være gode til alt, men alle er gode til noget, så derfor er sparring og evaluering en vigtig del af vores kultur. 

Vi arbejder rigtig meget på tværs af husene, og alle arbejder med det pædagogiske mindset NEST. Et mindset, hvor vi ser forskelligheder som en styrke, vi er mere ens end forskellige, og hvor alle børn skal lykkes og indgå i positive fællesskaber. Alle børn skal, hver dag opleve succes. 

Rent praktisk har vi 4 busser, og nogle el-ladcykler der kan fragte både børn og ansatte imellem husene, eller ud i nærmiljøet i og omkring Brande

 

Vi forventer af dig at du

 

  • Har lyst, og gode forudsætninger for, at udvikle dig, og lære en masse om det pædagogiske fag
  • Er glad og smilende
  • Kommer på arbejde hver dag
  • Måske kender til det pædagogiske felt, har erfaring, uddannelse eller gjort dig nogle overvejelser omkring hvorfor pædagogik i alderen 0-6 år, kunne være noget for dig
  • Er åben og ærlig omkring egne ressourcer og udfordringer

 

Så har du lyst til at være i en organisation, hvor de gode pædagogiske argumenter, er vejen til at det meste kan lade sig gøre, og hvor vi ikke er mere låst af dagenes deadlines, end at de kan rykkes efter som det giver mening. At være i en institution, hvor vi øver os sammen, på at bygge den gode hverdag op, ud fra hvert enkelt barns behov. Så skynd dig at søge stillingen, før en anden gør det. Vi ser på alle ansøgere med nysgerrighed, og kalder til samtale løbende. 

 

Vil du vide mere kan du kontakte: 

Teamleder Kirsten Bentzen. 99603525. kiben@ikast-brande.dk

Daginstitutionsleder Helle Gregersen. 99603521. hegre@ikast-brande.dk

 

Du kan søge stillingen via emply. Senest den 12/12-2023 kl 12.00. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ikast-Brande Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Ikast-Brande Kommune, Gl Thyregodvej, 76, 7330 Brande

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5949486

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet