VKAREN.DK søger en operatør til virksomhed i Brande til nat

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du truckcertifikat og produktionserfaring? Går du op i kvalitet og sikkerhed i dit arbejde og trives du med natarbejde? Så er det måske dig vi mangler!

Om jobbet:
Vi søger en dygtig og pålidelig operatør til et Try & Hire forløb på nathold, hos en virksomhed i Brande. Som operatør vil dine primære opgaver omfatte klargøring, omstilling og drift af maskiner, påfyldning af råvarer, kvalitetskontrol, fejlfinding, truckkørsel og diverse forefaldne produktionsopgaver. Du vil spille en afgørende rolle i at sikre, at produktionen kører glat og opfylder virksomhedens høje standarder for kvalitet og sikkerhed. Der er tale om et længerevarende vikariat, med henblik på en fastansættelse.

Arbejdstid:
Enten søndag-tirsdag eller onsdag-fredag kl. 18:10 – 06:05.

Vi forventer:
Det er en fordel, hvis du har erfaring fra produktion eller pakkeri. Det er et krav at du har truckcertifikat, da truckkørsel vil være en del af dine primære opgaver. Vi forventer, at du er fysisk robust og både kan holde til tunge løft og stående arbejde, da du står op det meste af din arbejdsdag. Vi forventer desuden, at du trives med natarbejde på 12 timers vagter, og på skiftende dage. Du taler, læser og skriver dansk, og du kan fremvise en straffeattest.

Din profil:
Vi søger en dedikeret operatør, som går op i sikkerhed og kvalitet i sit arbejde. Du er en teamplayer, men kan også arbejde selvstændigt og bevare det gode overblik. Du trives med at arbejde under regler og standarter og du har en vilje til at gøre det rigtigt første gang. Du er fleksibel og du er kendt for din pålidelighed og stabilitet.

Vi tilbyder:
Vi tilbyder en mulighed for at blive en del af en spændende virksomhed. Der er tale om et længerevarende vikariat, med henblik på fastansættelse. Du bliver en del af en velrenommeret virksomhed, hvor sikkerhed, kvalitet og overholdelse af standarter er højt prioriteret. Der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling, og der er fastlagt et oplæringsforløb. Derudover, tilbyder vi et samarbejde, hvor vi løbende har fokus på din trivsel som vikar. Løn og øvrige vilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgning:
Hvis du mener, at ovenstående passer på dig, så tøv ikke med at sende dit CV og en ansøgning til jobjylland@vkaren.dk og skriv ”Operatør – Brande” i emnefeltet. Vi holder samtaler løbende og ansætter når det rette match er fundet. Vi ser frem til at høre fra dig! Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe på 70 15 20 11 alle hverdage mellem kl. 9-16.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ikast-Brande Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

VKAREN.DK - Fredericia, Vesterbrogade, 7000 Fredericia

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948284

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet